torsdag 3. september 2020

Referat fra styremøte i BF-Troms 2. september 2020

 

Tilstede: Anja, Åse og Marit (ref.)



Saker:

1.       Medlemsmøte høsten 2020

 

Vi bestemte på årsmøtet vårt våren 2020 at vi skulle invitere til et medlemsmøte i høst for å diskutere to saker som skal opp på Landsmøtet som skal arrangeres 19. og 20. november 2020, regional organisering av BF og medlemskriterier.

Vi innkaller til digitalt medlemsmøte mandag 28. september kl. 19.00-20.30

PP som Hege fra sekretariatet la fram på årsmøtet er lagt ut på vår blogg og sendes ut til medlemmene i møteinnkallingen, sammen med noen direkte spørsmål som vi ber dem tenke igjennom før møtet.

http://tromsbf.blogspot.com/2020/02/vel-gjennnomfrt-medlemsmte-og-arsmte.html

Marit lager et forslag til spørsmål basert på kunnskapsgrunnlagene og sender til styret for gjennomlesning før innkallingen sendes ut i løpet av uke 37. 

Kunnskapsgrunnlag:

https://www.bibforb.no/wp-content/uploads/2020/02/Kunnskapsgrunnlag-medlemskriterier-BF-2020-til-fylkeslagenes-%C3%A5rsm%C3%B8ter.pdf

https://www.bibforb.no/wp-content/uploads/2020/02/Notat-til-presentasjon-av-Regional-organisering-av-BF-til-fylkeslagenes-%C3%A5rsm%C3%B8ter.pdf

Marit kom på etter møtet:

Det er nå opprettet et eget Teamsrom for BF, fra BF- sentralt. Vi kan bruke det rommet når vi skal kalle inn til møte. Marit tar kontakt med Petter Bruce for å få hjelp til å legge til medlemmene våre, og kalle inn til møte via det rommet.

 

Ellers legger vi ut innkallingen på bloggen som vanlig, sender ut informasjon på facebooksida vår og oppfordrer de som er på arbeidsplasser der vi har flere medlemmer til å skrive ut innkallingen og henge opp på jobben.

 

2.       Eventuelt

Ingen andre saker – har ikke fått noen henvendelser fra medlemmer.

Skjer også lite med lønnsforhandlinger, men vi følger med og følger opp hvis det skulle komme informasjon vi kan sende ut eller spørsmål som vi må svare på.

 

 

Ingen kommentarer: